Vi tar imot lukkede selskaper for inntil 70. gjester

SELSKAP MENY

Alternativ 1:

Forett: laksemousse med kamskjell og scampi.
Hovedrett: Hjortefilet med rosenkål, pære med tyttebær, ovnsbakte poteter.
Dessert: Panacotta med urtemarinert kirsebær.

Alternativ 2:

Forett: Helstekt skivet oksefilet
Hovedrett: Posjert breiflabb med skalldyr.
Dessert: Sorbett med friske frukter, mandelstang og cognac.

Alternativ 3:

Forett: Melon med serrano skinke.
Hovedrett: Lammefilet med spinat, løk og sjampinjong, ovnsbakte poteter.
Dessert: Pasjonsfruktmousse med bringebær sorbett og mini brownie.

Alternativ 4:

Forett: Stekte kamskjell, olivenolje med urter og hvitløk.
Hovedrett: Kyllingbryst med manchego og serrano skinke.
Dessert: Karamellpudding.

Pris for 3 retter kr.596,-

Viner:  1 gl. aperitif (husets prosecco)                    vin kr. 332,-
             1 gl. hvitvin (husets hvitvin)
             2 gl. rødvin ( husets rødvin)   
                                                                                          Totalt kr. 928,-

Fra. 20.11 tradisjonell julemat som hovedrett, pinnekjøtt, lutefisk ribbe og kalkun. Pris. Kr 330,- tillegg 2 gangs servering kr. 150.

Basilikum