Last ned vår meny

Meny 2017

Meny 2017.pdf 13,71 MB

Oktober Meny

Akevitt gravet laks  
 149,-

Boeuf Bourguignon

318,-

Solbær & sjokolade mousse

129,-

496,- (ord.pris 596,-)

 

Ukens Middag

Lammeskank serveres med potetmos,

glaserte gulrøtter og sukkererter.

250,-

Ukens Dessert

Plommekake laget med Victoria

plommer serveres med vaniljeis.

99,-

                                

                                         

                    

Det er mange muligheter. Vi setter sammen meny for selskaper. 

Menyforslag for større grupper minimum 15 personer.

Tapasbuffet kr 480,00

Tapasbuffet med Paella Valencia 580,-

Paella Valencia med Kylling og grønnsaker. kr 380,-

Mix Paella Kylling,steinbit,kamskjell,scampi,blåskjell og grønnsaker. kr 480,-

Mix Paella med hummer Kylling,steinbit,kamskjell,scampi,grønnsaker og en halv hummer på hver. kr 580,-

Pasta og Pizzabuffet kr 380,00

Fra vårt konditori kan du bestille kaker.

Vi kommer hjem til deg og griller!

Ring Jeppe 67829418 og snakk med Konrad eller Eddy.

Basilikum